El director de futbol professional de l'Espanyol, Francisco Joaquín Pérez, Rufete, va afirmar ahir que té «molta il·lusió per seguir avançant i créixer», i va demanar unitat a l'afició, ja que «arribar a aquest punt ha estat complicat», però va insistir que han de treballar per «consolidar-ho».

Rufete es va referir a la plantilla que ha confeccionat com a «versàtil». El conjunt català, entrenat pel surienc David Gallego, té, segons el dirigent, «capacitat d'enfrontar-se a qualsevol rival i qualsevol competició». El primer objectiu, segons va recordar, era «entrar a la fase de grups de la Lliga Europa».

El director de futbol professional, que es va referir més a la composició de l'equip que no pas al moment pel qual passa ara mateix, amb un sol punt de nou possibles, va ser clar en dir que «tenim una plantilla per competir ràpidament. Teníem unes necessitats i situacions que es donaven i ho hem fet amb el timing adequat. Ara ens queda un llarg camí a la lliga i a Europa».

D'altra banda, Rufete va destacar l'aposta de l'entitat pel planter. «Des del primer moment s'ha parlat de fomentar molt el futbol base, que el jugador pugui créixer al club. La gent de casa ha de ser la pedra angular del projecte».