Menys la Quarta Catalana, que es posarà en marxa més endavant, aquest cap de setmana s'enceten les lligues de futbol catalanes. I ho fan amb el debut de diversos equips en categoria superior, després de l'ascens que van signar el curs passat.

A Primera Catalana, el Martorell, entrenat per Albert Nualart, aspira a firmar una nova temporada excel·lent que enllaci amb el que han estat dos anys de resultats esportius òptims. El primer matx serà aquest diumenge, com a local, al Torrent de Llops, amb la visita del Can Vidalet (12 h).

A Segona Catalana, dia gran per a la UE Calaf, tot i que l'estrena, en el seu cas, serà de visitant. L'equip calafí jugarà al terreny de joc de la UD Tibidabo Torre Romeu, de Sabadell, demà a les 12 del migdia. Serà un partit del grup 4, en el qual també hi ha el Gironella, que també va aconseguir l'ascens, i disputa el primer partit al camp del Sabadell B (12 h). Altres partits del grup 4 són el Sallent-Can Trias, el Cardedeu-Joanenc i el Vic Riuprimer-Berga. En el grup 3 hi ha el Sant Andreu de la Barca-San Mauro i, ja en el 5, l'interessant Solsona-Borges, demà a les 17 h.

A Tercera Catalana, al grup 7, la Pirinaica jugarà a casa el primer partit amb gespa artificial. Serà demà a les 12 h i el visitant serà el Club Natació Terrassa.