El FC Barcelona va atropellar el Tacón en l'estrena de la Primera Iberdrola a l'Estadi Johan Cruyff. Nou gols blaugrana van tirar per terra totes les il·lusions de l'equip que, després de l'adquisició per part de Florentino Pérez, neix per extrapolar la històrica rivalitat del futbol masculí al femení també.

Les blaugrana van sortir decidides a decantar el duel per la via ràpida, amb una pressió ben organitzada. Alèxia Putellas va obrir la llauna en el marcador amb un gol matiner al minut 8. Bonmatí, Oshoala i Caldentey, abans del descans, van encarrilar els tres punts amb el 4-0. A la represa, les madrilenyes van intentar reaccionar i ho van aconseguir retallant distàncies amb un gol de Martínez al minut 54. Bonmatí va completar el seu doblet personal i va sentenciar amb el 5-1 quan faltava mitja hora. En el tram final, les blaugranes a mig gas, van acabar de completar la golejada amb gols de Hansen i un hat-trick d'Hermoso en només vint minuts.

L'Atlètic s'estrena patint

El conjunt madrileny, actual campió de la lliga i principal rival del FC Barcelona per al campionat, va patir més del compte en la seva estrena al camp de l'Sporting de Huelva. Les blanc-i-vermelles van imposar-se per la mínima i amb un gol de Tounkara a dotze minuts del final (0-1). El Sevilla no va tenir problemes i va golejar l'UDG Tenerife (4-0).