La Joviat no va poder aconseguir la victòria en el seu primer partit de pretemporada i va caure davant el Mataró (50-70) en un matx corresponent al Trofeu Ciutat de Manresa que es va disputar al Complex del Vell Congost i que va servir a les manresanes per copsar el nivell que es trobaran a Copa Catalunya.

Les bagenques van dominar en les primeres fases del duel, però una desconnexió en els darrers dos minuts va permetre les mataronines, que estan molt consolidades a Copa, remuntar i acabar el primer quart amb avantatge. En el segon període, les visitants van proposar un joc físic que, juntament amb l'encert exterior, va ser clau per superar clarament les manresanes a la mitja part.

Tornant de vestidors, el Mataró va buscar les seves interiors, que van castigar unes bagenques que van competir millor però que no van tenir cap opció de victòria. Avui la Joviat torna a jugar, aquesta vegada davant un TGN Bàsquet que competirà a Primera Catalana. El matx es posarà en marxa a partir de les 18 hores al pavelló de La Salle.