El ciclista irlandès del Bora-Hansgrohe Sam Bennett va ser el més fort en els últims metres i es va fer amb claredat amb la catorzena etapa de la Vuelta a Espanya, que es disputava entre la localitat càntabra de Sant Vicente de la Barquera i la capital asturiana Oviedo. L'argentí Maximiliano Ariel va entrar segon, i el belga Tosh Van der Sande, tercer. El jove ciclista del Movistar Marc Soler va acabar en la sisena posició després d'un final d'etapa accidentat.

Una caiguda massiva en l'últim quilòmetre de l'etapa va afectar a homes importants de la general, com el murcià Alejandro Valverde. Luka Mezgec del Mitchelton-Scott va ser-ne el més perjudicat i va haver d'abandonar la cursa amb ambulància. L'eslovè Primoz Roglic del Team Jumbo Visma manté durant una etapa més el mallot vermell de líder que té des de la contrarellotge de dimarts.

Cent seixanta-tres corredors van iniciar la catorzena etapa a la localitat càntabra de Sant Vicente de la Barquera. El ciclista del Caja Rural, el portuguès Domingos Gonçalves, va ser el corredor número 13 a abandonar i no va prendre la sortida per problemes gàstrics. L'escapada es va formar en els primers 15 quilòmetres i els corredors que van aconseguir entrar van ser: Silvan Dillier (Ag2r), Luka Pibernik (Bahrain), Harm Vanhoucke (Lotto Soudal), Salvatore Puccio (Ineos), Diego Rubio (Burgos BH) i Stephane Rossetto (Cofidis). L'escapada no va aconseguir més de dos minuts d'avantatge respecte al gran grup, ja que els equips dels esprintadors no van donar marge per la sorpresa.

A quatre quilòmetres de l'arribada, el pilot va atrapar l'escapada gràcies al gran interès dels ciclistes del Deceuninck-Quick Step. El fort ritme del pilot va provocar una gran caiguda que va trencar completament el pilot en el darrer quilòmetre. Sam Bennett i Maximiliano Richeze van ser els dos corredors més ràpids en passar el tall i es van acabar imposant. Bennett va repetir triomf i no va deixar cap opció a un Richeze que ho va intentar fins al final.

Avui es disputarà la quinzena jornada amb una etapa molt exigent que consta de quatre ports de muntanya entre Tineo i el santuari d'Acebo, que pot acabar de definir els primers llocs de la classificació general.