Manresa tornarà a acollir demà, a partir de les 12 hores, un partit de Tercera Divisió. Onze anys i quatre mesos després d'aquell trist duel contra el Balaguer (0 a 3) que va suposar l'últim partit com a local del Centre d'Esports Manresa a Tercera, l'equip blanc-i-vermell rebrà un dels clàssics de la categoria, almenys durant els dar-rers tres lustres, el Cerdanyola.

El debut competitiu a Figueres no podria haver estat més llustrós per als jugadors d'Andreu Peralta. L'equip va imposar el seu estil de joc al camp d'un dels candidats a ocupar una de les quatre places que donen accés a les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió B i va segellar un triomf de prestigi.

Amb aquest antecedent, l'estrena al Nou Congost dels blanc-i-vermells és una oportunitat immillorable per refermar el bon inici de lliga. L'oponent, però, és un altre dels vuit equips que va assolir la victòria a la primera jornada. Els jugadors de Toni Carrillo van superar a les Fontetes el CP San Cristóbal d'Oliver Ballabriga per 1 a 0, gràcies a un gol de Raúl Manso (minut 48). El davanter centre del Pont de Vilomara Javi López, exjugador del Manresa, va ser titular i va jugar tot el partit. Marc Briones va agafar el relleu a la porteria de Dani del Río. El vacarissenc ha fitxat pel FC Pirinaica.

Andreu Peralta, el tècnic blanc-i-vermell, comenta que «l'equip, aquesta setmana, ha treballat molt bé, tal com ho ha estat fent durant tota la pretemporada. Tothom vol participar, tothom vol jugar, i això fa que, durant els entrenaments, es creï competència i ritme. Això ens permet treballar a un nivell alt». Sobre el Cerdanyola, l'oponent de diumenge, Peralta valora que «és un rival molt complicat. És un equip que defensa molt bé, de forma molt ordenada, i que quan recupera la pilota juga amb molta profunditat. Si els deixes espais et poden fer molt de mal». El surienc emfatitza que «en la primera jornada van guanyar amb un gol d'estratègia. Ells, això, ho treballen i tenen jugadors molt importants en aquest aspecte». Per al tècnic blanc-i-vermell, doncs, «ens costarà molt, ens ho posaran molt difícil i hem de trobar la manera de ser forts per fer-los mal i que les seves virtuts ens facin el mínim de dany possible». «Hem de competir com ho vam fer a Figueres, com ho volem fer cada setmana», conclou. L'equip afronta el partit amb l'alta del migcampista senegalès de 25 anys Samba Ndiaye.