El golfista britànic Paul Casey va guanyar el Porsche Open disputat a Hamburg i va obtenir així el seu segon triomf aquesta temporada. Va aconseguir un gran resultat amb un total de 14 cops per sota del par, els mateixos amb els quals va aconseguir les seves últimes dues victòries al circuit europeu: l'Irish Open el 2013 i l'Obert KLM del 2014 (Holanda).

A nivell estatal, el més destacat va ser Pablo Larrazábal, que va quedar en setè lloc a només quatre cops de Paul Casey i aconseguint una gran actuació en el torneig alemany. El mal dissabte del golfista català va impedir que el britànic se sentís en algun moment pressionat per si Larrazábal el podia superar. Aquesta és la quarta vegada en la temporada que el barceloní es troba entre els 10 primers classificats de l'obert.

Larrazábal està ara mateix bastant a prop de poder aconseguir un bitllet per a la final de la Race to Dubai. Amb la victòria de Casey a Hamburg, el golfista britànic es converteix en un dels 20 jugadors amb més victòries en la història del Tour Europeu amb un total de 14, igualant a Darren Clarke, Retief Goosen i Greg Norman. Ara mateix es troba a només un títol continental per igualar Thomas Bjorn, Padraig Harrington i el golfista estatal Sergio García.