La junta que està encapçalant Luis Alberto Villa ho està treballant amb dedicació. Els sis directius en un equip que esperen incrementar tenen com a fita tornar a enganxar l'afició al futbol. Almenys ahir en la matinal al Congost (segurament la millor hora per als partits de casa) la immensa grada de formigó del Nou Estadi va tenir la presència de força més aficionats que als últims anys, també amb joves dels equips base atents a les evolucions dels homes del primer equip. El resultat final no va acompanyar, però queden molts partits per endavant.

Era un dia especial, el retorn a la Tercera després de molts anys, i des del CE Manresa es va fer voler fer un homenatge als expresidents encara en vida. Luis Eduardo Villa, que és l'actual president en funcions del CE Manresa, va fer el lliurament de samarretes a Genaro Maza (que va presidir el club el1976-1977), Manel Sánchez (1993-2008), Arcadi Prat (2009-2011), JL Correa (2011-2019) i a Joan Bonvehí, president durant uns pocs dies a la dècada dels 80 i speaker durant molt anys de tots els partits del Manresa. Toni Massegú, el regidor d'esports de l'Ajuntament de Manresa, també va ser present en el partit d'ahir.

D'altra banda, el que fins fa pocs mesos va ser el capità del Manresa, un Sergi Soler que s'ha retirat de la pràctica del futbol, va rebre de Villa un pòster-plafó recordant la seva trajectòria al club. Finalment, el que encara és jugador del primer equip del Manresa, Bernat Benito, rebia un record per arribar als 100 partits disputats vestint la samarreta del club blanc-i-vermell.