El Gironella es va presentar al camp del Sabadell B amb set baixes importants. Els homes de Xavi Díaz es van sobreposar a la situació i amb un equip de circumstàncies van aconseguir golejar gràcies a una efectiva segona meitat. Els sabadellencs van sortir amb més ritme davant d'un equip berguedà nerviós. A mesura que passaven els minuts, el partit es va igualar més. Abans del descans els jugadors locals van aprofitar un clar penal de Maza per posar-se a davant, 1-0.

A la represa, els visitants van avançar línies i van empatar. Després del gol, el Sabadell B es va quedar amb deu homes i el Gironella ho va aprofitar per marcar l'1-2 i més endavant sentenciar amb dos gols més fins a arribar amb l'1-4 al final del partit.