Les competicions ja es tornen a activar després del parèntesi que s'ha viscut durant aquests últims mesos d'estiu i és el cas també de la gimnàstica rítmica. Al mes de setembre s'han posat en plena marxa les competicions pel que fa als conjunts de la Copa Catalana Trofeu Tardor, en la qual hi ha la presència dels equips que estan integrats dins del Club Rítmica Manresa. A més, enguany hi ha un important atractiu, i és que la final d'aquesta Copa Catalana tindrà lloc a la capital del Bages el dia 24 de novembre.

El Club Rítmica Manresa té un total de quatre equips que obren amb molta il·lusió la temporada. Aquest darrer cap de setmana hi va haver el debut de les noies de l'equip juvenil, que ho van fer trepitjant amb força, a Girona, a les instal·lacions del GEiEG. En el nivell VII, el conjunt manresà va aconseguir la primera posició de manera molt merescuda a la Copa Base Trofeu Tardor, celebrat a la capital gironina.

El seu impactant i espectacular exercici de 3 pilotes i 2 cintes va fer que l'equip, integrat per les gimnastes Lucía Porcel, Júlia Gràcia, Clàudia Obiols, Marta Ferrer, Marta Richarte i Laura García, assolís el punt més alt del podi en la competició gironina.

Aquest resultat serà un estímul per al Club Rítmica Manresa, que va estrenar exercici i s'enfrontava a grans rivals. Dissabte que ve, 14 de setembre, es disputarà la segona fase d'aquesta Copa Base Trofeu Tarrod.