Els manresans s'enfrontaren dissabte a un capdavanter de la Tercera Divisió nacional com ho és Les Corts de Barcelona. El Manresa presentava baixes importants, Corvo, Pep Costa i Josan, tots lesionats, mentre s'espera d'alguna possible recuperació d'algun d'ells una setmana abans de començar la temporada de forma oficial. En el partit, els locals van aconseguir aguantar els primers contracops dels barcelonins, que veien com les seves ocasions no arribaven a bon port. Eric Castillo, jugador format al Manresa i que la temporada passada jugava al juvenil de Les Corts, en espera de fer el salt al primer equip, va obrir el marcador amb una jugada personal. Poc després, Asis ampliaria el marcador (2-0) de falta directa sense que el porter Oscar Orrios pogués aturar el xut.

A la represa, Santa va fer el tercer gol en aprofitar una errada personal d'un dels jugadors de Les Corts, fruit de la desesperació. Amb un quart gol, de nou d'Asis, els visitants optaren pel sistema de porter jugador per intentar un miracle a la desesperada. La conseqüència, tres gols manresans els darrers cinc minuts de joc, amb els quals es va arribar al definitiu 7-1 al marcador, marcat per Lavado, màxim golejador del partit, junt amb Asis. Cal destacar que el partit, a priori, s'havia de jugar a Gironella però es va acabar disputant al Pujolet de Manresa. Aquest triomf suposa una alenada d'aire fresc després de la derrota per 5-1 a mans del Ripoll al penúltim partit de preparació. Així, el Manresa FS torna a agafar confiança en el moment més oportú de la pretemporada, coneixedors que dissabte vinent es disputa la primera jornada de la lliga de Segona Divisió B davant Unión Santa Coloma.