El Solsona va donar el tret de sortida a la temporada davant d'un rival d'allò més complicat, el Borges Blanques, un dels millors conjunts de la categoria i que és clar candidat a l'ascens. Tot i així els solsonins van plantar cara i van tenir opcions de rascar l'empat fins el final. Els locals tenien molt clar el seu esquema, mantenir-se ordenats en defensa i sortir amb transicions ràpides al contraatac. El domini era dels visitants que tenien la possessió, però sense poder generar ocasions clares de gol. Van concloure els primers 45 minuts sense que cap dels dos equips hagués pogut foradar la porteria rival, 0-0.

Els solsonins van sortir de vestidors amb un caire més ofensiu i disposats a avançar-se en el marcador, i així va ser. Arribats a l'hora de partit, Ratera va transformar una pena màxima per desfer l'empat, 1-0. Poc va durar l'alegria dels locals, que no van saber aguantar les envestides d'un Borges Blanques, que es va llançar a l'atac. Al cap d'uns minuts va arribar l'empat, 1-1, i després d'una centrada lateral rematada per Pelegrí, el potent conjunt visitant ja havia donat la volta el partit, 1-2.

El Solsona no es va donar per vencut i va posar setge a la porteria rival, amb diverses ocasions que no va saber concretar. Amb els solsonins bolcats a l'atac, el Borges Blanques va sentenciar el matx mitjançant un contraatac.