Igualada serà la seu aquest cap de setmana de la Supercopa d'hoquei patins. El pavelló de les Comes acollirà les dues semifinals el dissabte 14 de setembre i la gran final serà el diumenge (20.15 hores). El primer partit serà entre el Deportivo Liceo i el Reus Deportiu Miró (18 hores) i més tard, l'amfitrió, l'Igualada Rigat, s'enfrontarà al FC Barcelona (20.30 hores). Ahir es va celebrar la presentació d'aquest campionat.

Patricia Illa, regidora de Promoció de la Ciutat i Esports de la capital anoienca, va assegurar que aposten «per l'esport i les seves grans cites i ho fem al costat de les entitats. En aquest cas, de l'Igualada HC». Igualada ja ha acollit aquesta temporada la Supercopa Catalana d'handbol i el final de l'etapa 8 de la Vuelta, i en les properes setmanes serà la seu de la Copa Catalana de BTT.

A més, la disputa de la Supercopa tindrà com a pròleg la presentació de la temporada 2019-20 de l'OK Lliga masculina i femenina, la principal competició d'hoquei patins a nivell estatal. Aquest acte tindrà representants de les plantilles de tots els equips que participen en la competició estatal aquesta temporada.

En la presentació de la Supercopa també va parlar el president de l'Igualada Rigat, Manuel Burón. Va agrair la bona disposició de l'Ajuntament per organitzar la competició. També va destacar que el fet que el club sigui l'amfitrió és gràcies al mèrit esportiu d'haver assolit la cinquena posició en la darrera edició del campionat de lliga, el millor resultat de les últimes temporades. També van ser a l'acte la responsable de Dona i Esport de la Federació Espanyola de Patinatge, Alexandra Alba, i Joan Garrido, president del Comitè d'Hoquei Patins de la mateixa federació.

L'Igualada Rigat HC debutarà el dissabte 21 de setembre (18 hores) a les Comes contra el Club Patí Calafell Tot l'Any, equip que va quedar en la desena posició la temporada passada en l'OK Lliga, i suposarà un partit amb un addicional extra per a l'Igualada Rigat en ser l'equip de Ferran López.

El club igualadí inicia aquesta temporada un nou projecte després de la sortida del club del tècnic del Club Patí Calafell Tot l'Any. La marxa de l'entrenador la temporada passada va ser polèmica, després què López anunciés que no seguiria a l'Igualada Rigat abans que el club ho comuniqués oficialment.

Així doncs, aquest any comença el projecte de Francesc Linares, que provenia del Club Patí Voltregà, on va ser els últims tres anys.