L'última jornada de la tongada de setembre dels partits de seleccions va tenir les favorites, Anglaterra, Portugal i França, com a grans beneficiades. Totes elles van guanyar els seus partits i, excepte Portugal, lideren els seus grups, tot i que la selecció lusitana té un partit menys que la líder del seu, Ucraïna.

Ahir, a Wembley, festival de gols entre Anglaterra i Kosovo (5-3), després que els visitants s'haguessin avançat amb un gol de Berisha. La reacció anglesa va ser fulminant, amb gols de Sterling i dos de Kane i dos de Sancho, tot i que Berisha i Muriqi van maquillar el resultat. El beneficiat del dia va ser la República Txeca, que avança Kosovo en el segon lloc deprés de guanyar el seu partit a Montenegro (0-2).

Al grup B, Portugal ja és segona en guanyar per 1-5 davant Lituània, amb tres gols de Cristiano, tot i que alguns mitjans n'hi atribuïen quatre. Manté la diferència d'un punt i un partit menys amb Sèrbia, que va vèncer al camp de Luxemburg (1-3).

Finalment, en el grup més igualat, França es va desfer d'Andorra per 3-0, amb un gol del blaugrana Lenglet. Els altres dos els van fer Coman i Ben Yedder. També va guanyar Turquia per 0-4 a Moldàvia i totes dues seleccions tenen ara tres punts d'avantatge sobre Islàndia, que va caure derrotada per 4-2 a Albània i veu com no pot seguir el ritme dels rivals.

Dani Olmo impulsa la sub-21

D'altra banda, dos gols del jugador del Dinamo de Zagreb Dani Olmo van permetre a la selecció espanyola sub-21 derrotar Montenegro i obtenir la segona victòria en la fase de classificació per a l'Eurocopa de la categoria. El mateix jugador ja havia donat el triomf als espanyols a Kazakhstan. A l'equip espanyol va formar el martorellenc del Manchester City Èric Garcia, titular i rellevat al minut 65.