L'expilot alemany Michael Schumacher, set vegades campió del món de Fórmula 1, ha ingressat a l'Hospital Europeu Georges Pompidou de París per rebre un "tractament secret" aquest dilluns, segons ha informat el diari Le Parisien.

Segons el mitjà gal, Schumacher va ingressar al centre hospitalari aquest dilluns a la tarda, a la unitat de monitorització continu del Departament de Cirurgia Cardiovascular. Fonts pròximes han assegurat al diari que l'expilot va realitzar almenys dues visites a l'hospital de la capital francesa la passada primavera, i en ambdues va arribar en helicòpter des de Suïssa.

Des que Schumacher, de 50 anys, va patir l'accident d'esquí als Alps francesos el 29 de desembre de 2013, el seu estat de salut és una incògnita. Mentre esquiava, va ensopegar i va colpejar el cap contra una roca, i només el casc va impedir una mort immediata.

Després d'això, l'heptacampió mundial de Fórmula 1 va ser traslladat en helicòpter a la Clínica Universitària de Grenoble; allí va ser operat dues vegades d'urgència i els metges van decidir induir-li un coma.

Al setembre de 2014, nou mesos després de l'accident, l'expilot va ser portat primer a l'hospital de Lausanne, a Suïssa, i després a casa a la localitat suïssa de Gland, a la vora del Llac de Ginebra, on va començar un llarg procés de rehabilitació .