Ahir es va viure una derrota històrica. 13 anys després, la selecció dels Estats Units va perdre (79-89) un partit del Mundial de basquetbol, i va ser contra una excel·lent selecció de França que, sobretot en el darrer quart, va ser bastant superior a l'actual campiona del món, que diu adeu al Campionat del Món als quarts de final.

L'equip nord-americà no estava fora d'unes semifinals del campionat del món des de l'any 2002, quan va caure derrotat a casa contra el conjunt de la ja extinta Iugoslàvia. La convocatòria no era ni molt menys la millor que podria haver dut Gregg Popovich, ja que la gran majoria dels jugadors principals van renunciar a participar al Mundial, probablement per reservar-se per als Jocs Olímpic de l'any vinent a Tòquio, on, encara més després d'aquesta derrota, tindran molta motivació.

Espanya, classificada per als Jocs

Amb la derrota d'ahir de la República Txeca contra Austràlia (82-70), la selecció espanyola va aconseguir, amb França, el bitllet per als Jocs Olímpic, ja que es classificaven els dos millors europeus. Austràlia serà el rival a semifinals.