El CF Igualada va oferir a Castelldefels la seva millor versió i van generar més ocasions de gol que els locals, però l'equip de Mohamed El Yaagoubi va cedir la tercera derrota de la temporada en tres jornades i és el cuer de la competició sense puntuar. Els anoiencs van sorprendre els mariners a l'inici del partit. La intensitat i la pressió igualadines ofegaven l'equip de Miki Carrillo i ja al minut 2, Joel Solà i Èric González havien rematat a la porteria del veterà Toni Texeira.

La primera clara ocasió de gol dels blaus la va tenir el central Grifell (min 8), que no va poder arribar a rematar per centímetres una enverinada centrada al segon pal. Vuit minuts després, la pressió de Joel Solà i Pedro J. Calvo van propiciar una pèrdua de pilota dels locals i el preceptiu contracop el va culminar en gol Carlos Simón, amb l'esquerre, en encarar en solitaro el porter pratenc del Castelldefels. Primer gol blau, aquest curs, a Tercera Divisió i immillorables sensacions de l'equip.

L'equip del Baix Llobregat va reaccionar i Sergi Gestí (min 25 i 34) va disposar de dues excel·lents oportunitats per empatar sense assolir-ho. Al minut 43, Pedro J. Calvo va veure la segona targeta groga i va ser exclòs. Una jugada que va acabaria sent determinant.

Els anoiencs no van acusar jugar amb un futbolista menys durant els primers minuts del segon període, però Peke (min 55) va encertar a batre Albert Ribera amb una rematada propera al primer pal. Èric González (min 77) i Martí Just (m 78) va poder tornar a donar avantatge als visitants, abans que el central Grifell marqués en pròpia porteria, després d'una enverinada centrada del lateral Dani Sánchez. Martí Just (min 88) i Èric González (min 91) van poder empatar i sumar un punt que, finalment, no és al compte igualadí.

UE CASTELLDEFELS: Toni Texeira, Dani Sánchez, Joel Coch, Alan, Víctor Miranda, Miravent, Pedro Bilbao (Kevin Díaz 80'), Ferreira (Isaac Padilla 54'), Jordi Aumatell (Kike Ramírez 70'), Peke i Sergi Gestí.

CF IGUALADA: Albert Ribera, Nil Pradas, Grifell, Cristian Castaño, Marc Vicente; Joel Solà, Pedro J.Calvo, Èric González; Gerard Llobet (Martí Lliró 57'), Franco (Hichem 67') i Carlos Simón (Martí Just 46').

ÀRBITRE: Enric Bureu Méndez. Va expulsar per doble targeta groga a l'igualadí Pedro J. Calvo (min 43). Va amonestar als locals Peke (20'), Víctor Miranda (65'), Alan (75'), Miravent (76') i Kevin Díaz (89'); i als visitants Marc Vicente (89') i Adrià Álvarez, el preparador físic (min 81').

GOLS: 0-1 Carlos Simón 16'; 1-1 Peke 59'; 2-1 Grifell (en pròpia porteria) 86'