La falta d'encert rematador dels davanters dels Centre d'Esports Manresa va ser determinant, ahir, per impedir als blanc-i-vermells puntuar o vèncer al difícil terreny de joc de la Unió Esportiva Sants, en un partit competit i caracteritzat per l'equilibri de forces. El tercer gol en tres partits del golejador santsenc Josele (min 87) va abocar els bagencs a encaixar la segona derrota en tres partits.

Els jugadors de Henry Tito Lossio van iniciar el matx exhibint intensitat i ambició ofensiva, i van obligar els manresans a contenir les seves escomeses, primer, per després equilibrar el joc al centre del camp. Walter Fernández (min 21) no va poder rematar a gol, sense angle, una pilota que li va servir David Sánchez després que Erik Sarmiento protagonitzés una jugada individual excel·lent.

La primera gran ocasió havia estat blanc-i-vermella i les següents també ho van ser. Refús de Nacho i gol anul·lat a Dani Ruiz per fora de joc (min 26); incursió del central Solernou, que encerta en interrompre la defensa local (min 30); gran aturada de Nacho a xut de David Sánchez (min 36), i nova intervenció del porter santsenc per aturar una rematada llunyana de Dani Ruiz (min 45).

A la represa, els verd-i-blancs van dotar de més ritme el joc, però la primera ocasió va tornar a ser bagenca. Florent (min 47) va rematar fregant el travesser un córner. Fran Avilés (min 52) va generar la primera ocasió de gol local, preludi dels millors minuts de joc dels barcelonins. Sergio Navarro (min 79) va poder donar el triomf al Sants, però l'honor va correspondre a l'encertat Josele, en aprofitar una errada defensiva manresana. Un gol, tres punts.