Els germans Pol i Guillem Torres, ambdós a les files de Fundació Joviat, van jugar en les categories sub-10 i sub-8, respectivament, dins del grup A de l'Obert d'Estiu del Guinardó, el més exigent, que tenia 40 inscrits de totes les categories.

Guillem Torres va confirmar la seva progressió i va aconseguir una merescuda segona posició en la categoria sub-8: va anotar 3 punts dels 7 possibles, amb dues victòries, dues taules i tres derrotes (competint amb jugadors més grans). Pol Torres per la seva banda va fer un torneig menys lluït: va finalitzar 7è sub-10 amb 1,5 punts.

A les Cotxeres de Sants es va celebrar l'Open Internacional d'escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Dan Clotet (Fundació Joviat) va participar al grup B, on sortia del lloc 150 del rànquing d'un total de 194 inscrits. Clotet va demanar «bye» les dues primeres rondes, per compromisos familiars, però tot i així va aconseguir finalitzar 68è amb 5,5 punts, fruit de cinc victòries, unes taules, dues derrotes i, és clar, dues partides sense aparellar. En la classificació dels sub-14 (Clotet és actualment sub-11) va ocupar una meritòria setena posició final.