El Manresa FS i el Sala 5 Martorell enceten aquest cap de setmana el campionat que es preveu més igualat dels últims anys a Segona Divisió B. Gran part dels clubs han reforçat considerablement les seves plantilles per fer front a una nova temporada.

El fet que enguany s'atorguin fins a quatre places al play-off d'ascens donarà a la competició molt més atractiu. L'equilibri que s'espera entre els setze contendents fa que cada punt en joc resulti vital, i encara més si es té en compte que seran cinc les places que donaran accés a la Copa del Rei de la temporada següent. Pel que fa al descens, quatre places perseguiran els equips més necessitats. Evitar la Tercera Divisió, doncs, ja serà un objectiu a tenir present per a molts clubs.

Avui (18.15 h), el Manresa FS rep la visita d'un clàssic de la categoria, la Unión de Santa Coloma. Per a aquest partit, el tècnic local Manuel Moya no podrà comptar amb Corvo ni Josan, lesionats. El primer causarà baixa els propers cinc mesos, després de ser operat del genoll aquesta setmana pel Dr. Jordi Puigdellívol.

Els de Santa Coloma presenten la principal novetat a la banqueta: un tècnic que ja havia estat en aquest club, Juanjo Amigo. L'equip manté el bloc de la temporada passada, amb la incorporació de l'ex-Noia Pipa.

El Sala 5 Martorell, reforçat pel retorn de diversos exjugadors, estrenarà la categoria (va assolir l'ascens la darrera campanya) a la pista de l'Indústries Santa Coloma B, aquesta tarda a les 18 h.