L'equip Toyota Gazoo Racing, amb Fernando Alonso de pilot i l'avianès Marc Coma com a copilot, van tenir, ahir, un ensurt en el decurs de la segona i darrera jornada del ral·li Lichtenburg 400 que s'ha celebrat a Sud-àfrica, prova preparatòria per al Dakar.

El Toyota Hilux d'Alonso i Coma va bolcar poc després d'iniciar-se l'etapa, sense conseqüències físiques per als pilots, tot i que el vehicle sí que va quedar danyat.

Tot i això, la decisió va ser la de continuar en carrera per acumular experiència, malgrat haver de fer una gran part del recorregut del primer bucle sense parabrisa. La poca visibilitat per la pols els va fer perdre molt temps a la classificació i van entrar a més de 26 minuts dels vencedors en la primera part de l'etapa.

Amb la pista lliure (van fer la segona part de l'etapa sense competir i amb el parabrisa arranjat), Alonso i Coma van marcar un bon ritme i van demostrar que poden ser competitius, encara que els seus registres encara van ser superiors als dels grans favorits, Lategan, De Villiers i Visser. No Obstant, i en relació amb la resta de participants FIA, cap d'ells va superar Alonso i Coma.