La falta de concentració defensiva va abocar el Manresa FS a encaixar una inesperada derrota en l'estrena a la lliga al Pujolet. El FS La Unión de Santa Coloma de Gramenet va aprofitar les facilitats en defensa dels manresans per sentenciar el triomf segons abans del final del partit (7 a 8).

Els bagencs es van mostrar dubitatius durant els primers minuts de joc i els visitants van valer-se d'aquest fet per adquirir avantatge (0 a 1). Els jugadors de Manuel Moya es van asserenar de seguida i van començar a mostrar el seu autèntic nivell en totes les facetes del joc, amb una execepció: la defensa. Tot i això, al minut 7, ja havien remuntat el marcador advers i sis minuts després, Asis, en transformar un penal, atorgava als locals un avantatge de tres gols (4 a 1). El desavantatge no va desanimar els de Santa Coloma i Gabi va retallar les diferències (min 15), però Carles Ambrós va replicar amb el cinquè gol manresà.

La qualitat del joc dels blanc-i-vermells continuava in crescendo i en els següents minuts, els locals van tenir prou ocasions per sentenciar, però les van malbaratar i dos gols d'Amores van ajustar el resultat al descans (5 a 4).

L'encert dels manresans als primers minuts de la represa els va reportar, altra vegada, un avantatge de tres gols al minut 25 (7 a 4). Tot i això, el joc col·lectiu dels blanc-i-vermells no va assolir el nivell del primer període i la tenacitat dels agosarats jugadors visitants els va permetre minimitzar l'avantatge manresà fins aconseguir eixugar-lo, tres minuts abans del final. Manuel Moya va decidir arriscar i jugar amb porter jugador. L'exclusió d'Aaron Riera a falta de 40 segons, per doble targeta groga, va deixar els locals en inferioritat, fet que va permetre al FS La Unión vèncer a Manresa.