El Sala 5 Martorell va assolir un triomf de prestigi en el seu retorn a Segona B després de dues temporades d'absència. Els jugadors de Víctor González van golejar el filial de l'Indústries Santa Coloma (1 a 5). Fouad, autor dels quatre gols martorellencs del segon període, va concretar al marcador la superioritat del seu equip.

No en va, el Sala 5 Martorell ha reforçat la plantilla que el curs passat va segellar l'ascens amb cinc fitxatges. El porter Arriero, Fouad (FS Sant Esteve Sesrovires), Toni Sánchez (CN Sabadell) i Malik i Pau Albacete, provinents d'un equip de la segona divisió francesa, han permès a González configurar un equip compensat amb 13 jugadors de nivell.

Els martorellencs van imposar el seu ritme de joc des dels primers minuts. La pressió a tota la pista dels visitants ofegava el joc de l'Indústries Santa Coloma B, però els locals van mantenir la serenor i gràcies a un gol d'estratègia es van retirar als vestidors amb un meritori empat (1 a 1).

A la represa, el Sala 5 Martorell va optar per endarrerir la zona de pressió fins a la línia de tres quarts ofensiva i per madurar el partit. Llavors, l'ala Foaud, amb dues grans accions individuals, va posar l'1 a 3 a l'electrònic i, tot seguit, Arriero va certificar el triomf en aturar un penal i un doble penal.