El Vaillant Asfe no va poder der-rotar un Club Natació Terrassa que es va classificar per a la final de la competició (46-54). Tot i la derrota, el conjunt de Sant Fruitós de Bages va oferir millors sensacions a la seva afició que en el matx de divendres, quan van caure enfront el Martisa Santpedor.

El conjunt bagenc va fer un inici molt bo, tant en atac com en defensa, i això els va permetre anotar un parcial inicial de 15-0. Tot seguit, algunes errades van provocar que els egarencs s'acostessin en l'electrònic al final del primer quart (15-9). En el segon període, els visitants van millorar en defensa i van augmentar el ritme de joc per situar-se a només un punt a la mitja part del duel (24-23).

A la represa hi va haver moments en què costava molt anotar, i els egarencs ho aconseguien principalment des del tir lliure. Van fer un parcial de 2-13 per entrar en el darrer quart amb sis punts de marge. En aquest, els amfitrions van recuperar pilotes i van aconseguir empatar a 38. Posteriorment, el CN Terrassa va controlar millor el joc i va capturar diversos rebots ofensius, que van ser claus en la seva victòria.