El corredor del conjunt UAE Emirates, l'eslovè Tadej Pogacar, va imposar-se en la vintena etapa de la Vuelta amb final a Plataforma de Gredos i es va col·locar tercer a la classificació general en la seva primera temporada com a professional. Aquesta va ser la tercera victòria d'etapa de Pogacar a la Vuelta. L'eslovè va ser el més fort en la muntanya i es va fer amb claredat amb l'etapa, amb 1 minut i 32 segons d'avantatge sobre Alejandro Valverde que va ser segon, entrant a meta amb Majka i Pernsteiner. Alejandro Valverde va defensar amb èxit la segona plaça de la general, que va perillar en alguns moments de l'etapa per la distància amb Pogacar.

L'eslovè Primoz Roglic del Team Jumbo Visma va mantenir durant una etapa més el mallot vermell de líder que té des de la contrarellotge. Malgrat cedir 9 segons respecte a Valverde, Roglic és convertirà avui, en el guanyador de la cursa. Avui es disputarà l'última etapa. Als ciclistes disputaran una etapa plana entre Fuenlabrada i Madrid de només 105,6 quilòmetres. Si no passa res estrany, Primoz Roglic serà el nou guanyador de la Vuelta.