Primer partit a casa del Calaf casa, enfront d'una Sabadellenca que venia amb ganes de sumar la seva primera victòria. Els del Vallès Occidental van sortir amb embranzida però els locals van saber aguantar els primers minuts per, a poc a poc, fer-se amb el ritme del partit, crear les primeres ocasions de gol i desfer l'empat quan faltaven 5 minuts per al descans, gràcies a un gol de Jiménez, 1-0.

Després del descans, el matx seguia obert, però fins ben poc després, ja que tan sols 5 minuts després Martinez va aconseguir foradar la xarxa visitant i esvair les esperances d'una Sabadellenca que va abaixar els braços, 2-0. A partir de llavors, matx molt còmode per a un Calaf que va arrodonir el triomf amb el tercer gol, obra de Jiménez, 3-0.