El Gironella només va poder sumar un sol punt després d'empatar a un gol contra el Sant Julià de Vilatorta. Els locals van començar el partit dominant el ritme de joc i controlant la possessió de la pilota, amb una bona circulació que els va permetre gaudir de les primeres ocasions del partit. Els visitants, ben organitzats defensivament, esperaven la seva oportunitat mitjançant un joc més directe, que és produïa a través de contracops quan recuperaven la pilota. En una d'aquestes jugades, el Sant Julià va provocar un penal dubtós que no desaprofitaria per avançar-se en el marcador i anar amb un petit avantatge al descans.

A la represa, tot seguiria el mateix transcurs que a la primera meitat. El Gironella intentava capgirar el partit sense perdre la seva filosofia de joc. El conjunt del Berguedà va seguir tenint les oportunitats més clares i va ser capaç d'empatar ràpidament l'encontre en transformar un penal comès per la defensa del Sant Julià.

Tot i que encara quedava temps per aconseguir el gol de la victòria, els visitants van endurir el joc defensiu, amb moltes faltes i inter-rupcions que impedien que els blancs i grocs arribessin amb claredat a la porteria dels osonencs, fet que va propiciar que s'esvaïssin així totes les opcions de sentenciar la remuntada.