Victòria contundent de l'Igualada en la primera jornada, disputada a Blanes. El Barça B, que va començar guanyant el primer període amb un coixí de nou punts, va veure com l'avantatge li duraria ben poc. Ambdós equips, però, deixaven entreveure la falta de preparació tàctica i d'encert anotador des del principi. Laura Segués, incontestable amb 34 punts -jugadora més valorada de la primera jornada-, va capgirar el marcador abans del descans, amb un contundent segon parcial de 5-22.

A la represa, la desconcentració i la falta d'ànims de les locals es va accentuar a la línia de tirs lliures amb un encert de només el 38%. Errors com aquests farien que les barcelonines acabessin anotant tan sols sis punts en el quart i darrer parcial del partit (6-15).