El Club Bàsquet Lleida es va endur la primera Copa Bages de la seva història en vèncer amb comoditat l'Anytime Fitness Igualada a la gran final (68-43). D'altra banda, en el partit pel tercer lloc, el CN Terrassa es va imposar a les amfitriones del PetroPintó Asfe.

Les anoienques van fer un bon inici de partit, amb una forta pressió defensiva, i això els va permetre obtenir onze punts de marge al final del primer quart (5-16). En el segon període, les igualadines van notar el cansament acumulat i es van ofegar davant la defensa zonal plantejada pel rival. Això va provocar un parcial clar de 28-11 favorable a les lleidatanes, que van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb sis punts de marge (33-27). En tornar dels vestidors, la tònica va ser més o menys la mateixa i el conjunt de Lleida va anar ampliant les diferències fins al 68-43 amb el qual es va arribar al final.

En els partits de semifinals, les lleidatanes també van guanyar amb claredat davant les egarenques (71-39), mentre que les jugadores anoienques van superar per 35-59 les fruitosenques.