Leo Messi ha entrat a la convocatòria d'Ernesto Valverde per al partit de Champions League d'aquest dimarts davant el Borussia Dortmund. L'argentí ha rebut l'alta mèdica i podrà disputar uns minuts en l'estrena del Barça a la Lliga de Campions.

Messi ja ha tornat a entrenar-se aquest dilluns amb el grup, hores abans que l'equip blaugrana viatgi a Alemanya. L'argentí ha completat d'aquesta manera el seu segon entrenament consecutiu amb el grup i ha rebut l'alta mèdica de la lesió al soli que es va produir el 5 d'agost.

També ha rebut l'alta mèdica i ha estat convocat el porter brasiler Neto, mentre que Ousmane Dembélé, lesionat fa un mes a San Mamés, va tornar a realitzar part de la sessió amb l'equip.A l'entrenament també van participar el porter del filial Iñaki Peña, el davanter Carles Pérez, habitual a l'onze titular des de l'inici de la temporada, i el juvenil Ansu Fati.

L'equip volarà a Alemanya a primera hora de la tarda i no s'entrenarà al Signal Iduna Park. A les 19.15, Ernesto Valverde oferirà una roda de premsa.