El Cervera-Segarra (absolut femení), el Lamsauto Futsal Lleida (absolut masculí), el FS Linyola (juvenil masculí) i el FS Alcoletge (cadet masculí) han estat els campions del segon Memorial Quim Sala, disputat al Pavelló de Pardi-nyes. Una trofeu de pretemporada en record de qui va ser un gran impulsor del futbol sala al territori català. Durant molts anys, el solsoní Quim Sala va ser directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat de la Lliga Catalana de Futbol Sala a Lleida.

Un total de 32 equips van disputat aquest segon Memorial Quim Sala, dividits en les 4 categories (les dues absolutes, la juvenil masculí i la cadet masculí).

Les finals van tenir una gran afluència de públic i la presència del delegat de futbol sala a Lleida, Macià Expóstio; de la delegada dels àrbitres de futbol sala a Lleida, Anabel Labaila, i del berguedà Pep Graus, directiu de la Lliga Catalana de Futbol Sala, entre d'altres. A més, també hi van ser presents els familiars directes de Quim Sala: la seva dona, Glòria Colillas, i els seus fills, l'Aina i el Roger Sala.