La Federació Catalana de tir olímpic va organitzar, a les instal·lacions de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès, el Campionat de Catalunya de joves promeses, amb la participació de diversos tiradors del CT Precisió Manresa en la modalitat de carrabina d'aire, amb molt bons resultats.

En la categoria juvenil femení, Esther Abizanda va aconseguir la primera posició amb 609,4 punts; i Ian Puig es va imposar entre els cadets amb 379,3 punts; pel que fa a les noies cadets, segona plaça d'Anna Marimón amb 366,5 punts; i en infantil femení, segon lloc també de Maria Nacenta amb 318,2 punts.

També el CT Precisió Manresa va organitzar a les seves instal·lacions tirades del calendari social en les modalitats de carrabina lleugera estès i pistola d'aire. En carrabina lleugera estès, els primers classificats per categories van ser Feliu Campàs (sènior A), Isaac Labajos (sènior B), M. Teresa Vilaseca (dames), Josep Antoni Garcia (veterà A) i Joan Lluís Aymerich (veterà B). I en pistola d'aire, Antonio Bastida (sènior A), M. Teresa Vilaseca (dames) i Jesús Alonso (veterà A).