El Girona va perdre ahir contra l'Almeria (3-1) a domicili i va sumar la seva segona derrota consecutiva. Els de Juan Carlos Unzué no van saber respondre a un Almeria que va saber què fer en tot moment. Als 13 minuts, els d'Alcaraz van anotar el primer gol del partit, obra del davanter Sekou Gassama. El Girona va respondre en la segona part, al minut 56, amb un gol de Marc Gual després d'una mala sortida de René.

Els andalusos van marcar un gol anul·lat posteriorment, però Lazo va fer un gran gol des de fora de l'àrea que va sentenciar mig partit. Des del moment en què l'Almeria es va posar 2-1 el Girona va desaparèixer i Sekou va marcar el tercer gol de penal, provocat per Juanpe, que va ser expulsat. El manresà Iván Martos va jugar els 90 minuts i Jonathan Soriano en va disputar 16.