L'Espanyol del tècnic surienc David Gallego rep aquesta nit (21 hores, Esport3) l'equip hongarès del Ferencvaros en el primer matx de fase de grups de la competició continental, la Lliga Europa. És un partit que arriba en un moment anímic positiu der l'equip després de la victòria per 1-2 al camp de l'Eibar. El triomf a Ipurua ha estat una injecció de confiança per als blanc-i-blaus, molt tocats pel 0-3 que havien encaixat enfront del Granada al RCD Stadium.

L'entrada a la fase de grups és històric per aun Espanyol que va haver de superar les eliminatòries prèvies de la Lliga Europa.

Per al partit d'avui són baixes el lateral dret Corchia, el davanter Ferreyra (autor d'un gol al camp de l'Eibar) i Iturrapse. A més, cal afegir-hi David López i Piatti, els quals es troben fora de joc amb les seves lesions de llarga durada.

El cas de Ferreyra és, sense cap mena de dubte, el que dificulta més els plans de Gallego. Fins ara era el màxim golejador de l'equip i estarà de baixa un període que va de les 4 a les 6 setmanes.