La 31a edició de la Copa Bages masculina es tanca aquest cap de setmana amb la disputa del torneig de categoria A, que engloba quatre equips que competiran a Copa Catalunya.

La primera semifinal s'iniciarà avui a partir de les 17.45 hores i enfrontarà el CB Artés i el Club Natació Tàrrega. Més tard, a les 19.30 h, es jugarà la segona entre el CB Navàs Viscola i el CB Granollers. Demà a les 16 h els dos perdedors lluitaran pel tercer lloc, mentre que a les 19.30 h els dos guanyadors lluitaran per aconseguir el títol. Els navassencs s'han endut sis cops la competició, mentre que els artesencs ho han fet en quatre ocasions.

Demà a les 17.45 h hi haurà la gran final del campionat de categoria B, formada per equips de Primera i Segona Catalana. La disputaran La Salle Manresa, campiona del grup 1, i el Martisa Santpedor, subcampió del 2, que es va beneficiar de la renúncia del CN Terrassa a causa d'una coincidència amb una altra activitat.

La Mini Copa Bages, aquest matí

D'altra banda, avui també es disputarà a Sant Fruitós la tercera edició de la Mini Copa Bages, que tindrà setze formacions participants, vuit de masculines i vuit de femenines. Aquestes dues categories tindran dos grups de quatre equips, anomenats Verd i Blanc, i el format serà el de final a quatre: semifinals, tercer i quart lloc i la gran final.