Ramon Rueda, jugador que pot jugar en qualsevol posició de la banda esquerra, és un nou reforç per al Gironella de Xavi Díaz de la Segona Catalana. Rueda, que té 22 anys, jugava durant la temporada passada al Balaguer de Primera Catalana, i abans, al Torrefarrera de Segona. Si no hi ha cap entrebanc de darrera hora, Rueda ja podrà debutar demà (a les 16,30 h), en el duel que els gironellencs han de disputar al camp d'un Sallent molt necessitat, ja que no ha sumat cap punt en les dues jornades de lliga disputades. Els berguedans, en canvi, porten 4 punts.

En el mateix grup 4 de Segona Catalana hi ha uns compromisos complicats per a la resta d'equips de casa nostra. Demà, el Joanenc es desplaça al camp del Caldes (12 h), el Calaf serà a Cardedeu (12 h) i el Berga se les veurà davant del Sabadell B, també en el terreny de joc dels vallesans. En el grup 3, hi ha el Júnior-San Mauro (12) i un Solsona-Palau d'Anglesola (17), també demà.

A Primera Catalana, l'equip del Martorell rep el Valls a Torrent de Llops (12,30 h). Els martorellencs han sumat dos punts, un parell d'empats, en dos partits.