La primera eliminatòria prèvia de la competició europea que enguany disputarà el Manresa, la Champions, es va tancar ahir.

El Keravnos de Xipre, que en el partit d'anada de dimarts havia perdut per 86-95 amb el conjunt danès del Bakken Bears, va ser el protagonista d'una remuntada ben espectacular. Al descans, els xipriotes cedien ahir a la tarda per 6 punts més (45-39) però en els dos darrers quarts va capgirar de forma rotunda el resultat fins un 69-94 que els va posar a la següent ronda. El dimecres i el diumenge) vinents jugaran amb l'equip lituà del Lietkabelis, el segon matx en pista bàltica. Qui passi ronda ja entrarà al grup A del Baxi.

Per la seva banda, el Karhu de Finlàndia s'ha classificat malgrat perdre ahir per 68-67 en la pista del Minsk. Els nòrdics s'havien imposat a l'anada de 7 (93-86), un avantatge que van mantenir. Ara s'enfronten al Torun polonès i qui venci entrarà al grup del Baxi.

Pel que fa al San Pablo Burgos de Peñarroya, tindrà de rival en la segona eliminatòria (dimecres i divendres) el Kíev que va deixar fora el Kapfenberg austríac. En el Kíev hi ha els exmanresanistes Maksym Sandul i Ruslan Otverchenko. Pel que fa al pivot va anotar dos punts i l'escorta Otverchenko no en va fer cap en els minuts en pista.