El CG Puicerdà va aconseguir ahir la primera victòria a la lliga, davant el CH Jaca (3-2), en l'estrena del club ceretà a casa. Els de Salva Barnola van vèncer per la mínima i van patir fins al darrer minut, en què el conjunt aragonès va anotar el 3-2.

La primera part va ser protagonitzada pels porters, i el Puigcerdà va desaprofitar fins a quatre superioritats en aquest període. A la segona part, en poc més d'un minut, els locals van aprofitar totes les oportunitats que no havien finalitzat amb efectivitat abans. Primer va encetar el marcador eslovac Juraj Prokop, que va culminar una bona jugada en superioritat d'Oriol Boronat i Pablo Muñoz, el qual va anotar el segon després d'una assistència del mateix Prokop, que va invertir els papers amb el seu company d'equip.

El Jaca va demostrar que no tenia cap intenció d'entregar el partit i va fer una bona tercera part, en què va espantar els ceretans. El davanter del club aragonès Gastón González va escurçar la diferència de gols. Poc després va anotar Leon Kelvey-Brown per als de Salva Barnola. El conjunt visitant va seguir tenint ocasions, però el porter finlandès Törnqvist es va mostrar sòlid i els aragonesos només van poder anotar al darrer minut, de nou Gastón González, però ja va ser massa tard.