El Barça es va classificar per a la final de la Supercopa Endesa d'avui (19 hores) en superar en els últims minuts a un tenaç València que només va cedir davant les individualitats del seu oponent.

Els taronja es van mostrar més rodats i conjuntats que els de Pesic, que van perdre moltes pilotes en atac durant tot el partit (8 al descans, 14 al final).

Tot i això, el control del rebot defensiu va permetre als blaugrana adquirir un petit avantatge inicial (13 a 8), però el mal percentatge en els triples (2 de 13) es va afegir a la constant pèrdua de pilotes i els de Jaume Ponsarnau, liderats per Mike Tobey, van capgirar la dinàmica inicial (19 a 26). Al descans, els taronja guanyaven per només tres punts (29 a 32).

A la segona part, el Barça va endurir la defensa i amb un parcial de 8 a 0 es va avançar (37 a 32). Els blaugrana van manar gairebé sempre més, però no van sentenciar fins a falta de 42 segons.