El Club Bàsquet Artés es va imposar al Club Natació Tàrrega en la primera semifinal del torneig A de la Copa Bages (76-69). Avui, a partir de les 19.30 h, jugaran la final davant el Navàs Viscola.

Els jugadors dirigits per Jordi Estany van fer un gran inici, amb domini i eficàcia tant en atac com en defensa (19-7 al final del primer quart). En el segon els bagencs van abaixar el nivell i els targarins es van acostar a un sol punt al descans (27-26).

A la represa els visitants van capgirar el marcador, però l'Artés va pressionar i va tornar a posar-se per davant (51-44 al final del tercer període). En els darrers deu minuts els artesencs van saber mantenir una diferència d'entre sis i vuit punts i es va endur el primer bitllet pel partit pel títol de la clàssica competició.