Un Manresa FS minvat per les baixes i sense cap dels porters del primer equip va cedir la segona derrota del curs a la pista d'un Sala 5 Martorell pletòric que ha retornat a Segona B amb dos triomfs de prestigi i que ahir va fer vibrar els més de 800 espectadors que es van aplegar a les grades del pavelló martorellenc.

Els bagencs afrontaven el partit amb les conegudes baixes per lesió Carles Corvo, Josan i el porter Adil Daali. Una problemàtica familiar va deixar els blanc-i-vermells sense el seu altre porter, Aleix. En aquest context, el juvenil Marc Cella va haver d'assumir la defensa de la porteria manresana a Martorell durant tot el partit.

La destacada actuació de Marc Cella no va poder evitar la victòria de l'equip dirigit per Víctor González. Dos exjugadors blanc-i-vermells, van liderar els del Baix Llobregat en atac i van signar els sis gols locals: Oussama i Fouad. El primer, extremadament motivat, va completar un gran partit.

La intensitat d'ambdós equips va caracteritzar el matx. Els locals van pressionar a tota la pista des dels minuts inicials, però els jugadors de Manuel Moya van defensar amb criteri i van contraatacar amb perill. Els martorellencs, de mica en mica, van imposar el seu estil i Oussama, amb una gran jugada individual, i Fouad van posar el 2 a 0 a l'electrònic. Èric Castillo, en una jugada d'estratègia, va minimitzar el desavantatge visitant abans del descans (2 a 1).

L'equilibri es va mantenir als primers minuts de la represa i un penal de Foaud a Gerard va permetre Asis empatar (minut 28). Llavors va reaparèixer Oussama per culminar en gol un contracop i una acció d'estratègia (4 a 2). Els manresans van jugar amb porter-jugador els últims quatre minuts i Fouad i Ouasama van sentenciar.