La Salle Manresa va fer bons els pronòstics i es va endur el títol del torneig B de la Copa Bages, després de superar el Martisa Santpedor a la gran final (62-51).

Els santpedorencs van començar més encertats i van executar una defensa zonal que va col·lapsar un rival desencertat. Tot això es va traduir en un parcial inicial de 0-10, que al final del primer quart es va ampliar fins al 7-20. En el segon, els jugadors dirigits per Toni Manyosas van endurir la defensa i van aconseguir algunes cistelles fàcils. Tot i això, a la mitja part de l'enfrontament encara perdien de deu punts de diferència (20-30).

En tornar dels vestidors, els manresans van sortir millor que el rival i es van situar a només un punt al final del tercer quart (37-38). Tot s'havia de decidir en els darrers deu minuts, i en aquests els lasal·lians van demostrar la seva superioritat i van assolir un avantatge màxim de catorze punts, que els va permetre no patir gaire davant uns santpedorencs que els van posar les coses molt difícils i van vendre cara la seva pell.