El Reial Madrid va deixar enrere el ridícul de dimecres a París i amb un partit molt complet va imposar-se ahir a un Sevilla que no va tenir poder ofensiu. Ara els madridistes són colíders conjuntament amb l'Athletic de Bilbao.

La primera part va ser molt equilibrada al Sánchez Pizjuan. Els locals tenien el control però amb poca profunditat per intentar superar Courtois. Les dues millors ocasions del primer temps va n arribar cap al final i ambdues van ser favorables al conjunt blanc (ahir de verd). Primera la va tenir Hazard, però amb poc angle, per superar un encertat Vaclick (min 37). El porter del conjunt sevillà va tornar a lluir-se dos minuts després en aquest cas resolent u a u amb Carvajal després que aquest rebés una gran passada de James.

Després del descans, la tendència va ser semblant amb més possessió del Sevilla però davant un Madrid molt ordenat. En el minut 65, Benzema va trenar la igualada amb un remat de cap a una centrada precisa de Carvajal.

Amb el 0 a 1, el Sevilla va intensificar el seu atac però els madridistes defensaven seriosament per mantenir la porteria a zero.