El primer derbi de la història entre el Futsal Vicentí l Manresa FS en la màxima categoria juvenil era molt esperat (els santvicentins s'hi estrenen després del brillant ascens de la temporada passada). Les grades del pavelló de Sant Vicenç de Castellet van quedar petites per acollir els aficionats que van voler veure el duel.

L'enfrontament no va decebre, amb intensitat dels jugadors i amb emoció en el marcador i remuntada local a la represa. El partit va tenir uns primers quinze minuts d'igualtat, amb els dos equips esperant el rival al darrere. En aquesta fase, hi va haver poques arribades amb perill d'uns i altres. En el tram final del primer temps, el Manresa FS va pressionar els santvicentins i va aconseguir marcar dos gols, el segon de doble penal.

Semblava que els manresans tenien el partit ben encarat, però, a la represa, el Futsal Vicentí va tancar el Manresa FS a la seva pista i, amb insistència, va empatar el partit. Amb el 2 a 2, els dos equips van buscar el triomf, però els manresans van ser els que van tenir més possibilitats en els dar-rers minuts, tot i que el resultat ja no es va moure.