Després de la derrota contundent que l'Espanyol va patir diumenge al migdia contra la Reial Societat a casa (1-3), la continuïtat del tècnic de Súria David Gallego està més qüestionada que mai. A causa dels mals resultats dels últims partits i els ànims que hi ha al club blanc-i-blau, el surienc es va reunir ahir durant dues hores i mitja amb tota la plantilla al vestidor de la Ciutat Esportiva Dani Jarque abans de començar la sessió d'entrenament, que estava programada a les 10.45 hores a porta tancada.

L'objectiu de la xerrada va ser buscar possibles solucions a curt termini, ja que l'Espanyol es troba ara mateix en posicions de descens a Segona Divisió i dijous té una visita complicada a Vigo contra el Celta (20 hores).

Tant els jugadors com el cos tècnic es van mostrar autocrítics amb el seu rendiment en aquest inici de temporada i en aquest sentit va parlar Víctor Sánchez, segon capità de l'equip blanc-i-blau, ahir en roda de premsa. «Tots tenim la culpa del que està passant», va assegurar el migcampista de Rubí. En ser preguntat per la confiança que tenen en el seu entrenador, Sánchez va afirmar rotundament que «Gallego és una part més de l'equip».