La Igualada Urban Night Show va atraure fins al centre de la capital de l'Anoia 3.000 esportistes i una allau d'espectadors per gaudir de les nombroses activitats esportives i lúdiques per a la família que conformen el programa d'un esdeveniment del tot consolidat.

La disputa de les curses de 5 i 10 km va ser el moment àlgid de la jornada. Enguany, els corredors de l'Avinent CA Manresa en van ser els grans protagonistes. Van assolir tres dels quatre ceptres més prestigiosos. El quart va cor-respondre a un atleta igualadí.

El jove Abdessamad Oukhelfen Ben Haddou (Petromiralles CA Igualada), de 20 anys, va palesar el seu potencial en la prova de 10 km masculina i va superar l'aragonès Víctor Puyuelo (CA Oroel). L'igualadí va completar el recorregut en 30' i 56'', mentre que el cor-redor establert a Lleida va consumir 5 segons més.

La santjoanenca Meritxell Soler (Avinent CA Manresa) va vèncer a l'esprint en la cursa de 10 km femenina (36' i 01''). La bagenca va avantatjar en només un segon la segona classificada, Bàrbara Ramon (AA Catalunya). Miriam Ortiz (AA Catalunya) va completar el podi amb 36' i 04''.

Les dues proves de 5 km van caure al sarró d'atletes de l'Avinent CA Manresa. Khalid Kharbouch (15' i 40'') va dominar amb una acurada estratègia la cursa masculina i va creuar la línia d'arribada 45 segons abans que el corredor del Petromiralles CA Igualada Riduan Bouballem (16' i 25''). Jan Bayona (Avinent CA Manresa) va completar el podi en aturar el cronòmetre en 16' i 36''.

Les tres primeres de la cursa femenina també van ser corredores de la Catalunya Central. Ester Guerrero (Avinent CA Manresa) va guanyar amb un registre de 18' i 46''. La igualadina Carla Bisbal va assolir la segona posició (19' i 19'') i Lorena Cubillas (Avinent CA Manresa) va ser tercera (19' i 59'').

Les proves infantils a peu i en patinet van obrir el programa d'activitats, mentre que la simpàtica cursa de cotxes va posar a prova la forma física i el sentit de l'humor dels pares. El colofó el va posar la concorreguda caminada popular per recollir fons per a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i d'Altres Demències de l'Anoia (AFADA).