L'equip manresà del CN Minorisa va aconseguir una meritòria tercera posició en el Campionat de Catalunya per equips de triatló celebrat a Mataró. En aquesta competició, cadascun dels clubs sortia amb els seus millors triatletes, dels quals puntuaven els quatre primers classificats.

El CN Minorisa (3.34.17) va quedar darrere de l'intractable Fasttriatlon CN Montjuïc (3.28.29) i del Club Distance de Barcelona (3.30.31), reforçat amb esportistes estrangers. Els manresans van superar el quart classificat, el Club Triatló Prat, per només deu segons (3.34.27).

A títol individual, el callussenc Guillem Montiel va liderar el CN Minorisa amb una victòria de prestigi, i ja n'ha aconseguit quatre de consecutives en les quatre competicions que ha disputat. També va ser destacada l'actuació del jove Miqui Riera (14è i 2n cadet), de Xavier Torrades (20è) i de Jordi Vidal (31è i 2n veterà 1). Els seus temps van donar la tercera plaça al CN Minorisa. El cinquè i sisè triatleta del club manresà van ser Marc Comellas (34è) i Amand Redondo (62è i 1r veterà 2).

El CA Igualada masculí va ser catorzè amb Albert Moreno (16è), David Sevilla (49è i 4t veterà1) , Pablo Caride (68è i 6è júnior) i Felip Castellano (123è i 5è veterà 2.El CA Igualada femení va ser vuitè amb Anna Noguera (3a), Aïda Solà (28a) i Clara Ruiz (40a).

Posteriorment al campionat català de clubs es va disputar una prova open on van participar diversos triatletes del CN Minorisa: Núria Noguera, primera cadet, Jordi Badia, tercer veterà 1, Jan Montiel, cinquè cadet, i Àlex Camins, onzè veterà 2.