El FC Barcelona té més necessitat que mai de sumar tres punts i aconseguir la victòria contra el Vila-real al Camp Nou. Fins ara, els blaugrana han dominat amb claredat els dos partits que han disputat a casa, contra el Betis i el València (5-2 ambdós enfrontaments) i no volen que sigui diferent avui (21 hores) amb els de Javier Calleja.

En la roda de premsa d'ahir, Ernesto Valverde es va mostrar relaxat i amb convenciment que la crisi se solucionarà aviat. «En només tres dies entres en crisi i en tres més ja tornes a ser-ne fora», va assegurar l'entrenador blaugrana, que creu que el club viu una setmana clau per sumar els 6 punts en joc. El partit de dissabte (16 hores) també serà una visita complicada, contra el Getafe de Bordalás. Valverde també va destacar que «no és normal que ens xiulin tres penals en sis partits» i que el fet que el Barça sigui l'equip més golejat de la competició s'agreuja per aquest motiu.

Dembélé torna a la convocatòria

Després de cinc setmanes, el davanter francès Ousmane Dembélé torna a una convocatòria del Barça. «És un jugador desequilibrant del qual esperem moltes coses, perquè ens les pot donar», va afirmar el tècnic blaugrana.

La gran sorpresa de la convocatòria va ser l'absència d'Ivan Rakitic. El migcampista croat ha estat un dels principals jugadors de confiança de Valverde en les dues primeres temporades del tècnic a la banqueta del Barça i aquesta temporada, de moment, el té gairebé apartat de l'equip. L'entrenador ho justifica pel fet que «s'ha de fer rotacions».