La Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol celebrarà, aquest proper dissabte, la seva segona Trobada de Clubs. En el transcurs d'aquesta reunió de les entitats del Bages, el Berguedà, el Moianès, l'Osona i de l'Anoia, es faran dos homenatges molt especials. Les persones que rebran la menció són l'expresident de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, i Toni Fontcuberta (Risonfoku), que és promotor de la risoteràpia. Hi haurà també l'agraïment explícit pel suport que dona el Bàsquet Manresa SAE a la delegació i hi haurà l'actuació de Set de Màgia, que amenitzarà la gala que començarà a les 12.30 hores en el marc de l'Auditori de l'Ateneu les Bases, a Manresa.

Joan Fa (Barcelona, 1943) va ser jugador de la Primera Divisió a les files del Joventut i el Picadero. Del 2002 al 2010 va ser vicepresident de la Catalana i després va ser qui va rellevar Enric Piquet. Ha estat el president fins aquest estiu, quan ha estat l'urgellenc Ferran Aril qui l'ha substituït.

El fruitosenc Toni Fontcuberta ha aconseguit fusionar, des de fa set anys, aplegar dues passions, el bàsquet i el riure. A través del seu projecte Risobasket realitza una sèrie de tallers que ell aplica per a la cohesió de grups i equips.