El ciclista murcià del Movistar Alejandro Valverde (actual campió del món de ciclisme de ruta), juntament amb la selecció espa-nyola, intentarà revalidar aquest matí el mallot de campió del món de fons de carretera, a la localitat anglesa de Yorkshire. Els millors ciclistes es veuran les cares damunt d'un terreny amb novetats.

El gran grup haurà de recórrer un total de 249 quilòmetres amb sortida a Leeds i amb un traçat dividit en dos sectors. En el primer, l'organització farà una rèplica de la sortida del Tour de França del 2014, amb fins a tres murs en els 150 primers quilòmetres. En el segon sector, els ciclistes s'endinsaran en un circuit de 14 quilòmetres i completament trencat, amb pujades, baixades i molts revolts tancats. Els ciclistes hauran de fer un total de set voltes per acabar de completar els 249 de recorregut.

La selecció espanyola estarà representada pels ciclistes del Movistar Alejandor Valverde, Imanol Erviti, José Joaquín Rojas i Marc Soler. De l'Astana hi seran els germans Ion i Gorka Izagirre, juntament amb el tot terreny Luis León Sánchez. Jonathan Castroviejo (Ineos) i Iván García Cortina (Bahrain-Merida) completaran la formació espanyola, encapçalada pel seleccionador Pascual Momparler.